Epidemija 2.0? Izkoristi svoj prosti čas! 🧠👀🤓
Nadgradi sebe, svoje znanje, motivacijo in samozavest. V Klubu vrhniških študentov smo sodelovanju s portalom mojeznanje.si pripravili osem spletnih izobraževanj na področju različnih študentskih tematik. Na predavanja se lahko prijaviš na naslednji povezavi: ⬇️⬇️⬇️
https://attendee.gotowebinar.com/…/3432552567565377039…. Predavanja so namenjena samo članom Kluba vrhniških študentov. Če še nisi član se lahko preposto včlaniš na naši spletni strani ➡️http://kvs-klub.si/

Več o temah in datumih spletnih predavanj, ki smo jih skupaj pripravili zate si lahko prebereš spodaj!👇👇

1.  🕔četrtek, 26.11.2020 ob 17.00 uri
Življenjepis (CV) – Vaš obraz 21. stoletja📝 
Poznate osnovne zakonitosti, ki jih delodajalci upoštevajo ob razločevanju med življenjepisi? Naučili se bomo primernega oblikovanja stavkov, da ne bodo zveneli preskromno ali pretirano in na kakšen način svoje dosežke predstaviti tako, da bodo izstopali. Pregledali bomo, katere lastnosti so med delodajalci zaželene za posamezne tipe delovnih mest ter kako na življenjepisu te lastnosti predstaviti z dosežki.

2. 🕔četrtek, 3.12.2020 ob 17.00 uri
Izboljšajmo svoje finance 🤔💰 
Na tečaju bomo govorili o pametnem ravnanju z denarjem, o načinih varčevanja in na kakšen način svoj denar oplemenititi – zanima nas, kako iz malo narediti več in na kakšen način lahko s pametnim ravnanjem z denarjem tudi prihranimo.

3. 🕔 četrtek, 10.12.2020 ob 17.00 uri
Osnove poslovnega bontona 🧐
Udeleženci bodo na tečaju spoznali bonton na splošno in bonton na delovnem mestu. Izvedeli bodo koristne informacije o poslovnem komuniciranju, o urejenosti delovnega mesta, o poslovnih srečanjih, o odnosu s strankami, o potovanjih in o poslovnih darilih. Govorili bomo o vseh fazah, ki so v poslovnem svetu vezane na poslovni bonton.

4. 🕔 četrtek, 17.12.2020 ob 17.00
Izolacija: velik izziv, še večja priložnost 🏠😯
Na predavanju bomo govorili o tem, kako zbrano, mirno in koristno preživeti čas v izolaciji, kako doseči premagovanje stresa, strahu in tesnobe v specifičnih okoliščinah, kako iz krize narediti odskočno desko za naprej, načini samozavedanja, iznajdljivosti in moči volje ter sodelovanja, praktični primeri in rešitve.

5. 🕔 četrtek, 7.1.2021 ob 17.00
Samozavestna komunikacija in krepitev samozavesti 🙋‍♀️🙋‍♂️⏰ 
Praktično naravnana vsebina vam bo ponudila številne načine in tehnike, s katerimi lahko poskrbite za krepitev samozavesti. Izvedeli boste, kako za dvig samozavesti pravilno uporabljati afirmacije, vizualizacijo in NLP tehnike ter katere so tiste navade, ki jih velja opustiti, če želimo živeti bolj samozavestno življenje. Na samozavest vplivajo tudi podzavestna prepričanja, ki smo jih razvili že kot otroci. Katera so in kako jih odpraviti, pa prav tako izveste na spletnem tečaju.

6. 🕔 četrtek, 14.1.2021 ob 17.00
Nadaljevalni Excel 📊📈
Pogledali si bomo različne funkcije: besedilne, datumske, logične, statistične, iskalne. Naučili se bomo pogojnega oblikovanja ter povezovanja med celicami, delovnimi listi, delovnimi zvezki, tiskanje in urejanje dokumenta pred tiskom, relativno in absolutno sklicevanje, razvrščali ter filtrirali bomo podatke, dotaknili se bomo tudi samih osnov vrtilnih tabel – vrtilni grafikoni.

7. 🕔 četrtek, 21.1.2021 ob 17.00
Izpitno obdobje – Kako se pa vi učite?🤯📚
Pogledali si bomo kaj je učenje, učne strategije, ureditev delovnega oz. učnega okolja, učne strategije, tehnike sproščanja in podobno, omenili pa bomo tudi motivacijo kot element uspeha.

8. 🕔 četrtek, 28.1.2021 ob 17.00
Z duševnim zdravjem do odličnih učnih uspehov 🔟
Spoznali bomo, katere so glavne komponente odličnega duševnega zdravja in kako to stanje doseči. Na predavanju bomo govorili o potrebah in zadovoljitvi le-teh, o družinskih odnosih in vplivu na duševno zdravje ter kako odlično duševno zdravje vpliva na doseganje ciljev in uspeh pri učenju.

Se vidimo! 🧠👀🤓