29 novembra, 2016 ob 7:23 pop

V petek 2. 12.2016 ob 21:00 gostimo tri izjemne skupine!

MEGS
Razpet med Goričkim in Kamnikom ustvarja vokalno-inštrumentalni duo MEGS. Dvojec je nekoč tvoril ritem sekcijo v zasedbi Grrizli Madams, z Megs pa sta skombinirala in zreducirala svoje adute, ki na daljše razdalje vseeno nimajo omejitev. Tako je njuna izraznost raztegnjena od hardkora, postpanka, preko počasno kotalečih se ritmik do melodičnih vokalnih napevov, ki se rado pretvorijo tudi v srditejše glasovne izlive. Vse to in še več je duo Megs. Visokooktanski derivati zagotovljeni.

Miha – bas kitara, efekti, vokal
Gašper – bobni, ropotulje, vokal
megsband.bandcamp.com
https://www.facebook.com/MegsDuo

ATTIC MIST
Attic Mist je petčlanska hard rock zasedba iz okolice Kranja, ki je v slabih dveh letih obstoja nanizala vrsto koncertov širom Slovenije kot tudi v Nemčiji in na Hrvaškem. Poleg tega, da so bili v tem času mnogokrat predskupina priznanim skupinam, kot so Siddharta, Niet, Elvis Jackson in Plavi Orkestar, so izpeljali že marsikateri samostojen koncert. Z neverjetno mladostno energičnostjo, ki jo izkazujejo na odru, so med drugim osvojili naslov zmagovalca Špil Lige 2015/16 po izboru žirije. Prodorne in ravno prav žleht vokalne linije so plod Timoteja Jermana, ki je hkrati glavni avtor čustveno nabitih besedil. Nepogrešljivo šeststrunsko čarovnijo prakticirata Matevž Kovačič in Matija Veber, ki znata postreči tako z rjovečimi rifi kot z bluzovsko obarvanimi solo vložki. Za nalezljiv, ritomigajoč groove pa poskrbita neustrašna Zala Janežič na bobnih ter spretni Amadei Šaršanski na bas kitari.

SEUL OCEAN
Za grand finale pa bo poskrbela skupina Seul Océan, ki je nastala spomladi leta 2014 v Rovtah (blizu Logatca). Kvartet, v katerem imajo že vsi člani izkušnje z igranjem v drugih bendih ustvarja inštrumentalno glasbo. Navdih črpajo iz post-rocka, progressive ter s priokusi drugih žanrov ustvarijo zanimivo paleto zvokov, ki popelje od prijetnih občutkov zasanjanosti do epskega nažiganja kitar.

Gašper Jesenko (el. kitara), Borut Cigale (el. kitara), Urban Cigale (bas kitara), Primož Arhar (bobni) pa za vas pripravljajo prav posebno presenečenje!

Vstopnina:
– člani: 2€
– nečlani: 3€

15094374_988598257936087_6185928170792438413_n