26 maja, 2013 ob 3:48 dop

SOBOTA, 15.JUNIJ.2013  20:00 – 04:00

Klub vrhniških študentov v sodelovanju z Zavodom Ivana Cankarja vabi na:
NOČ NA VRHNIKI – KVŠ POZITIVNE VIBRACIJE
Kraj dogajanja: Športni park Vrhnika

FOTO MAKAKO JUMP KICK

MAKAKO JUMP (ITA)

Makako Jump so tržaški reggae dub in ska party-band, ki že 10 let navdušuje po koncertnih odrih Italije, Avstrije, Švice, Nemčije, Hrvaške in Slovenije. Za sabo imajo več kot 500 koncertov. Igrali so z bendi kot so B.R. Stylers in Africa Unite. Nanje so vplivali Elvis Jackson, rojaki Ska-j, The Toaster, Ska-P, Alborosie, Gentleman, Peter Tosh in Matisyahu.
V živo združujejo in razveseljujejo publiko s kopico lastnih pesmi in seveda kakšno priredbo modernega skaja in reggaeja. Na koncertih in koncertni turneji predstavljajo aktualni album Munchies. ki predstavlja nov mejnik umetniškega ustvarjanja skupine. Celovita zmes analogne in elektronske glasbe, harmoničnost zvokov in barv so sad trdega dela in spretnega zvočnega inženirja Nicola Ardessija. 15 komadov albuma MUNCHIES predstavlja uravnoteženo mešanico novega reggaeja, duba, rocka, soula, balkan glasbe in izvrstnega glasu novih pevcev Dr. D-ja, Mr. Happy-ja (Human Beatbox) in častnega slovenskega gosta Tadimana (Siti hlapci).
Eksperimentiranje je tako ključna beseda skupine Makako Jump. Med letoma 2002 in 2012 je zasedba dejansko prehodila vse možne poti jamajških glasbenih zvrsti. Stilske posebnosti in prirojena želja po doživljanju novih izkušenj so skupino pospremile na več 500 koncertov od Sicilije do Baltskega morja. Skupina je nastopila na vseh najpomembnejših festivali stare celine, med drugimi tudi na naslednjih: festival Rototom Sunsplash, beneški in barcelonski karneval, Soča riversplash festival, Overjam reggae festival, festival Istrian reggae, Primo Maggio, Sziget Festival, Rototom Sunsplash, Fête de la Musique v Berlinu in na BIG EVENTU 2013, odprtju koncerta legendarnih UB40 v Splitu na Hrvaškem.

Koncerti v živo zasedbe Makako Jump so torej rezultat vseh teh izkušenj in bodo zagotovo izpolnili vsa vaša pričakovanja, saj vas bodo popeljali v svet močne čustvenosti in akrobatskega plesa.

Uradna stran: http://www.makakojump.com/
Brezplačen album je dostopen na: https://www.dropbox.com/sh/h12zm6ve6f65hic/iSr_l554gE

ffs3

FREEDOM FIGHTERS SOUND (Koper, SLO)

Koprski dvojec, ki ga sestavljata selektorja (DJ-ja) Ras Marino in Selecta U-Re, na slovenski reggae sceni deluje že sedmo leto. Nastopata po klubih in festivalih (Overjam, South Park, Jungle Flash…) v Sloveniji, Italiji in Avstriji. Oder sta si delila z raggae imeni kot so Capleton, Lutan Fayah, Gentleman, Macka B, Protoje, Solo Banton, Mamma Marjas in Train to Roots…itd. Za dogajanje na Obali skrbita z rednimi mesečnimi reggae večeri v Kopru; z obalnimi “bass” navdušenci tvorita tudi ekipo JAMCOAST, kjer za razširjanje glasbenih obzorij in zabavo skrbijo še nekateri “domači”DJ-ji.
Postregla bosta z raznovrstnimi poskočnimi reggae vižami, ki se rade spogledujejo z ostalimi reggae podzvrstmi, od rootsa, new rootsa, duba in dubstepa, pa do dancehalla in ragga-jungla.

Welcome to Jamcoast…One love & positive vibration.

FB stran: www.facebook.com/freedom.fighterssound
Soundcloud: https://soundcloud.com/freedom-fighters-sound

Dj Balboa (New wave Renegades )
Play on Pacemakerhttp://www.youtube.com/watch?v=iU54vEIdwzw
Deep House VS House

DJ MACK, DJ SAMS, DJ BALBOA (Vrhnika, Slovenija)

Dj Mack http://www.mixcloud.com/sladjangavranic/dj-mack-play-it-loud-techno-techminimal-mix-2042013/