Problem? KVŠ ti bo prisluhnil!

Žal ti ne moremo ponuditi čaja, prav tako te ne moremo objet. Kar lahko storimo v teh časih je, da ti prisluhnemo in ponudimo naš čas.
Če imaš kakršnekoli težave, misli, dognanja, za katere misliš, da ti jih tvoj lokalni študentski klub lahko pomaga rešiti, se jih ne boj izraziti! Tukaj smo, da se skupaj soočamo z izzivi. Tukaj smo zate!

Ker smo vsi študentje zaključili tudi srednjo šolo ali gimnazijo, smo vam na voljo tudi za vprašanja glede šolske snovi na katerem koli področju!
Torej, če te mučijo eksponentne enačbe, mitoza, razsvetljenstvo, substitucije in adicije ali karkoli drugega, nam piši, in poskusili bomo pomagat!

**Anonimna vprašanja in odgovori so javni in bodo prikazani spodaj. V primeru, da si želiš, da bi ti na vprašanje, predlog ali problem odgovorili osebno, pošlji svoje vprašanje na: predsednik.kvs@gmail.com . 🙂

Tvoje vprašanje je shranjeno in bo objavljeno, ko bo nanj odgovorjeno!

ODGOVORI

  • nekdo asked:
    I got 99 problems but corona aint one
    • admin replied:
      Hvala za sporočilo! Veseli smo, da nimate problemov v času epidemije COVID-19, jih ima pa morda zato kdo drug. Ta forum ni namenjen zajebanciji, ampak reševanju dejanskih problemov in svetovanju, zato prosimo, da se vzdržite takih sporočil oz. komentarjev. Vaš KVŠ <3