Skoči na vsebino

Študentski boni

Prvi vpis v sistem subvencionirane študentske prehrane (SŠP)

Postopek vpisa v sistem subvencionirane študentske prehrane poteka po naslednjem postopku:

  • Najprej preko spletne strani opraviš spletno prijavo vpišeš vse potrebne podatke, prebereš splošne pogoje ter vse skupaj potrdiš s klikom na »Nadaljuj«. Predlagamo vpis maila, ki je osnova za vpis v osebni profil uporabnika in možnost koriščenja subvencij z mobilno aplikacijo. Ni pa pogoj za koriščenje subvencij z mobilnim telefonom ali brezkontaktno kartico.
  • Zapišeš si številko prijavnice, ki se izpiše v zgornjem delu vpisnega obrazca in se z njo v roku 90 dni od izpolnitve prijavnice na spletu, OSEBNO zglasiš na najbližji Točki SŠP. S seboj prineseš osebni dokument s fotografijo in telefon. Registracijo v sistem subvencionirane študentske prehrane lahko uredi samo referent na točki SŠP in ni možna preko interneta ali pošte.
  • Z referentom na točki SŠP bosta nato preverila točnost vpisanih podatkov. Izbral boš tudi sredstvo, s katerim se boš identificiral pri koriščenju subvencionirane študentske prehrane, to je telefon (telefonska številka – brezplačno ali uporaba mobilne aplikacije) ali sim kartica (brezkontaktna čip kartica – doplačilo 15 evrov). Referent ti natisne aktivacijsko kodo za dostop do internetnega pregleda pretekle porabe in trenutnega stanja neporabljenih subvencij preko spletne strani.

Podaljšanje upravičenosti do subvencij za subvencionirano študentsko prehrano

Podaljšanje upravičenost do subvencij lahko opraviš preko aplikacije SŠP ali preko spletne strani www.studentska-prehrana.si, v svojem osebnem profilu, s potrditvijo, da želiš tudi v prihajajočem letu koristiti pravico do SŠP.  
1.  V aplikaciji v osebnem profilu označite “Dovoli podaljšanje“
2.  V svojem osebnem profilu na spletni strani www.studentska-prehrana.si označite “Dovoli podaljšanje“ 
Za osebni profil potrebuješ uporabniško ime (tvoj mail, ki si ga podal ob prvem vpisu v sistem) in geslo, ki si si ga določil sam. 

Če nimaš ustvarjenega osebnega profila se obrni na enega izmed kontaktov, ki so navedeni:
– v aplikaciji – Pomoč in podpora – O nas
– na dnu spletni strani www.studentska-prehrana.si

Pred in po omenjenem času subvencije ni mogoče uveljavljati. Prav tako nimaš pravice do subvencioniranega obroka v času med 15. julijem in 15. avgustom. Ponudnike in ostale informacije najdeš na: www.studentska-prehrana.si.

Skip to content