20 junija, 2017 ob 6:27 pop

VRHNIŠKI BAZEN     30.6.2017  15.00

Klub vrhniških študentov prireja že šesti urbani piknik! Na zaključni prireditvi sezone, ki bo hkrati tudi otvoritveni dogodek festivala Poletje v bazenu, se bomo ob pozitivnih vibracijah ponovno pozibavali pozno v noč, manjkal pa ne bo niti popoldanski razvedrilni program za vse generacije. V preteklih letih smo gostili imena, kot so Edo Maajka, Raphael, Klemen Klemen, Dubzzila, Fil Tilen, ST!llness, Haris Pilton, Filip Motovunski, Tone Tuoro, Jahklin Selecta… Na lanskem jubilejnem dogodku so nas razveseljevali Raggalution, ki so prav na Urbanem vrtu odigrali svoj 100. koncert! Lajnap bo tudi tokrat, kot se spodobi in je pravično, hud. Gostili bomo posebni gostji z Jamajke, Italee in Nadiro X, ki se jima bo na odru bazena pridružil Tadiman. Za pozitivne vibracije vse od začetka pa do konca bosta skrbela koprska selektorja in ponosna novopečena očeta novega Jamcoast sound systema Freedom Fighters. V večerni del prireditve nas bo zapeljal mladi koprski producent, beatmaker in didžej .čunfa. Nastopila bo tudi  vrhunska mariborska zasedba Polyzone. In pa seveda eden in edini Nipke, ki je s komadom Noben me ne razume prejel Zlato piščal za najbolj predvajano skladbo leta 2016.

[vsw id=”eTBpcZ6FNX8″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Urbani vrt #6

Dnevne aktivnosti začnemo opoldne s Turnirjem v odbojki na mivki Urbani vrt #6.  Igralo se bo na dva dobljena niza, ki se bosta igrala do 15 v primeru izenačenja pa se igra 3. niz do 10. Na turnir se je prijavilo 12 ekip.

Delavnice

Poskrbeli bomo tudi za najmlajše obiskovalce, Otroške delavnice na UV#6 bodo potekale od 17:00 do 19:00. Ustvarjali bomo vetrnice in papirnate ribice, premagovali ovire na poligonu, se igrali z milnimi mehurčki, lovili z vodnimi balončki in še marsikaj.

Popoldansko vročino bomo hladili z vodnimi balončki in posebnim tekmovanju z njimi. Svoje grafiterske veščine boste lahko pod mentorstvom Vasje Stojanovskega odkrivali v grafitarskem kotičku. Pridružil se nam bo tudi čarodej in pokazal nekaj neverjetnih trikov s kartami. Letos golaža ne bo. Jbg. Se bodo pekle pa palačinke. Prostovoljci?

Tudi letos boste lahko olepšali svoje majice in podobne površine. Prinesite majico in spoznajte skrivnosti sitotiska.

Pivo bo. Human fish, se ve. :p <3